.Penceroboh.

Thursday, 17 March 2011

MELAKAohMELAKA

Assalamualaikum. Dah lama sebenarnya nak update pasal MELAKA ni tapi tergendala sebab berukband line macam tuttttt! Adohai. Letih taw. Takde lah letih sangat, tipu je lebih. Kahkah. Aku pegi Melaka ni dengan kawan kawan kuh yang tercinta. Siapa yang tercinta sangat tuhh. Jeng jeng jeng. Mereka adalah KINGwunnyKONG, JEERAjolie dan DYLAcomel (comel ke?). Boleh lahh. Okaaaayy. Sesudah sampai seawal 11malam rasanya. Kami terus beli tiket HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA. (Dalam hati berkata "tak sabar nak tengok YUSRY mengarah"). Pehhh bila dah tengokkk. SUPERB beb! Cayalahhh!! Anda bayangkan macam kita tengah tengok filem OMPUTIH. Bapak bessssttt. Sampai ternganga tengok. HAHA. Yang kawan aku 2orang ni Jeera dan Dyla tak habis habis gelak dalam wayang tengok Dato' Rahim Razali. Dorang kata lawak. Memang pun. Macam Kak Limah je. Wahahahahaha. Tapi filem ni memang terbaik lah. Aku tabik spring kat KRU. TAHNIAH! Takde lah spring sangaaaattt. Kehkeh.


Filem ini mencecah kutipan sebanyak setengah juta pada hari pertama tayangan sekaligus menjadikan filem melayu pertama memungut kutipan terbanyak pada hari pertama tayangan. Wa cayalah sama lu. Kuikui.



Tabik springggggg!! 

Hari kedua pulak pegi Taman Rama rama dan Reptilia. Tak pernah pegi. Kesian kan. Kau ada? Takde kan. Harhar. Eh macam bangang je. Em seronok sangat sebab dapat tengokkk banyak binatang yang comel comel. Sorry tak dapat upload gambar sebab lembab malas nak tungggguuuu. Hmm.

Selepas itu kami pegi main bowling dengan karaoke. Sudah lama tidak buat itu semua. Agakk besttt even 4orang je. Bila lah nak lepak ramai ramai macam dulu kan kan kan. Lepak sama Lala, Ammy, Atyn, Kaka Ika. Huhu. Eh maaf kakak. Not kaka okaaaayy. Hm maybe lain kali kan. Jom lepaaaaaakk! Lepak ah, lepak ah, lepak ah. 

Lepas tuh? Balik lah apo lagiiii. Kwang kwang kwang. Babai. Jumpa lagi. ;))



Opsss! Sambil jalan jalan bosan ambil gambar. Ngeeee~

1 comment:

  1. hehe . ouh ini post yang dia sorok2 sangat tu . common laa . haha

    ReplyDelete