.Penceroboh.

Tuesday, 12 April 2011

Get Set GO!


Haluuu. Aiyoo dah lama tak update belog. Rasa malas sangat sebab banyak assignment, berangan eh silap pulak. Pehh dah dekat final ni. Lagi bape hari ek? Jap nak kira. Wahhh, lagi seminggu je. Adohai. 1st paper mkt310. Agak agak boleh score tak? Ontah lahh. Kena banyak buat revision kan? Ishh dah lah aku ni pemalas. Choiii. Jgn ckp mcm tuh. YAYA U CAN DO IT!! GO GO CHAIYOKKKK! Heee. Aku tak puas hati bila ada 2paper dalam 1hari. Macam mana aku nak sumbat semua dalam kepala otak ni. If aku pandai, takpo lah jugak. Hmmm. Dah lah tuh 2-2 paper membaca. Camno jd lagu ni. Maybe kena usaha lebih sikit baru boleh berjaya kan? tak tau nak cakap apa lagi ni haaa. Okayy lah. Babai. Ingat kata kata ku ini USAHA TANGGA KEJAYAAN. 

1 comment: